NL
Health

Varikosette crème 2 stuks

Verfrissend en verzachtend. Varikosette is speciaal ontwikkeld voor zware en vermoeide benen. Bekijk en lees hier meer over het product!

1 +

€59,-

Meer informatie

Varikosette

Wat is Varikosette?
Varikosette is een nieuwe en verfrissende crème met een unieke formule verrijkt met o.a. Aloë Vera gel, limoenschil extract en wilde rozenolie. Deze frisse crème is bedoeld voor de intensieve verzorging van zware en vermoeide benen en voeten. Vele gebruikers geven aan dat de crème een geschikte oplossing vormt voor vermoeide benen. Varikosette heeft vele voordelen en kenmerken:

  • Biedt ondersteuning bij
  • zware en/of vermoeide benen
  • Biedt verlichting bij langdurig staan of lopen
  • Verfrissend
  • Verzachtend
  • Intensieve verzorging

Vermoeide benen oplossing
Onze benen brengen ons van A naar B, gelukkig maar! Toch hebben ze dagelijks veel te verduren. Daarom hebben wij Varikosette ontwikkeld. Deze rijke crème is samengesteld om verlichting te kunnen bieden bij intense belasting van de benen door langdurig staan of bewegen. Veel gebruikers geven aan dat het dagelijks gebruik van de crème heeft gezorgd voor een verlichting van de drukkende pijn in de benen. Ook zijn veel vermoeidheidsverschijnselen afgenomen door het gebruik van Varikosette. 

Door de unieke formule helpt Varikosette je benen een meer ontspannen gevoel te geven. Dit zal je motiveren om meer te bewegen en plezier te hebben in je dagelijkse bezigheden.

Hoe gebruik je Varikosette?
Breng de Varikosette crème naar behoefte of tweemaal daags aan over het gehele oppervlak van de overbelaste benen en voeten. Om de actieve eigenschappen te stimuleren dient de crème licht masserend aangebracht te worden. Ga door met lichte stroken totdat de crème volledig is ingetrokken. Het veelvuldig gebruik van de crème heeft geen nare bijverschijnselen.  

Varikosette online kopen bij Dorivit
Geïnteresseerd om met Varikosette de intense last in je benen te verlichten? Wij adviseren en geven je graag meer informatie over het product! Telefonisch zijn wij te bereiken op 085 - 273 17 55 of neem contact met ons op door te mailen naar klantenservice@dorivit.nl, wij helpen je graag verder!

Gebruiksadvies

Reviews

Tineke de Schout
Ik heb enorm veel last mijn benen, pijn door dikke spataderen. Ben toen deze crème gaan gebruiken en voel gelijk al verlichting in mijn benen. Ik zie nu ook dat de grote spataderen wat kleiner worden. Ik ga zeker door met de Varikosette!
11 juni 2019

Review gemiddelde

100%
1 Review

Schrijf een review

Vul een beoordeling in

Bekijk ook deze Health producten

Health

Varikosette

Verfrissend en verzachtend. Varikosette is speciaal ontwikkeld voor zware en vermoeide benen. Bek... Lees meer

€59,-

Direct leverbaar

Health

Denta Seal

Op zoek naar de oplossing tegen scheurtjes en kleine gaatjes in de tanden? Probeer nu Denta Seal.... Lees meer

€59,-

Direct leverbaar

Health

Detoxic

Gemakkelijk en met geneeskrachtige ingrediënten je lichaam van binnen reinigen en ontgiften is m... Lees meer

€54,-

Direct leverbaar

Health

Beauty box

Extra voordelig van onze beauty toppers genieten? Bestel dan nu de Beautybox! Lees meer

€99,99

Direct leverbaar