Tele Sales Agent

Locatie:
Almere
Start datum:
Zo snel mogelijk
Salaris indicatie:

Al van jongs af aan was het voor jou duidelijk: jij bent een verkoper in hart en nieren! Zoek jij een uitdagende baan waar je zelfstandig werkt en onderdeel uitmaakt van een gezellig team? Heb jij een vlotte babbel en wil je lekker geld verdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die niet op hun mondje zijn gevallen om het leukste team van Almere te versterken. Het is een team vol humor en gezelligheid, waar elke dag keihard wordt gewerkt om zoveel mogelijk sales te realiseren. Als Sales Agent bel jij onze klanten op en door jouw uitbundige enthousiasme en creatieve adviezen overtuig jij de klant om het product te kopen.

Jij hebt je praatje altijd klaar en deinst niet terug voor een uitdaging. Jij vindt het fijn om in de avonden of weekenden nog wat extra centjes te verdienen en wil dit ook graag zelf bepalen. Bij ons kan dat! Werktijden zijn bij ons flexibel, van maandag t/m zondag van 09:00 tot 21:00. Het enige wat wij van jou vragen is Havo (of hoger) werk- en denkniveau en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Natuurlijk zijn alle extra talen alleen maar mooi meegenomen!

Dit klinkt allemaal heel mooi, maar wat hebben wij nog meer te bieden:

  • Topsalaris met een bonusregeling
  • Korte trainingen om je bestaande skills op te krikken
  • De hele dag door lekkere hapjes, koffie en thee (GRATIS!)
  • Reiskostenvergoeding
  • Vakantiegeld
  • Een leuk team vol begeleiding en gezelligheid

Zie jij jezelf al helemaal bij ons werken? Beginnen jouw sollicitatie-belletjes te rinkelen? Aarzel dan niet en solliciteer snel!

Solliciteer

Solliciteren kan hier!