NL
Health

Psorilax

Wanneer je last hebt van een droge of schrale huid? Dan vormt Psorilax de oplossing. Snel een zachte huid. Bestel Psorilax vandaag op de website!

1 +

€59,-

Meer informatie

Psorilax

Psorilax vochtinbrengende crème
Heb je vaak last van een droge en gevoelige huid? Of een schrale en ruwe huid? Met de vochtinbrengende crème van Psorilax transformeer jij de extreem droge huid in een zachte huid. Het product is namelijk speciaal ontwikkeld voor problemen met een droge of schrale huid. Psorilax heeft dan ook een verzachtend en voedend effect. Alles is erop gericht om jouw huid zo snel mogelijk weer strak, zacht en soepel te krijgen. Het is verrijkt met vele natuurlijke stoffen waaronder shea boter en koolzaad olie. De Psorilax crème biedt vele voordelen en heeft unieke kenmerken:

  • Beschermend en verzachtend
  • Ontwikkeld voor de schale en droge huid
  • Voedend
  • Vochtinbrengend

Droge huid behandelen
Psorilax is geschikt voor de dagelijkse verzorging en kan helpen de natuurlijke herstelling van de huid te ondersteunen. Deze crème voor droge huid wordt door talloze mensen gebruikt om hun droge en schrale plekken op de huid snel en effectief te voeden. Het is een milde crème die weinig tot geen ongewenste bijwerkingen kent. Afhankelijk van de huid, kan Psorilax al helpen om de huid binnen 1 week aanzienlijk te verbeteren en te verzachten.

Het gebruik van Psorilax vochtinbrengende crème
Dankzij de milde formule is Psorilax uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Is de huid extreem droog? Dan wordt aangeraden om de vochtinbrengende crème 2 tot 3 maal daags op de huid te smeren. Voor een optimaal resultaat dien je de huid goed te wassen en te drogen voordat je het product aanbrengt. Vermijd de oogcontouren en laat het goed intrekken.

Vragen of opmerking over Psorilax?
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben over Psorilax, dan horen wij dit uiteraard graag! Je kunt gemakkelijk telefonisch contact opnemen via: 085 - 273 17 55 of mailen viaklantenservice@dorivit.nl.

Gebruiksadvies

Reviews

Patrick
Ik werd gek van de jeuk dus ik had echt een verlichtende crème nodig. nu gebruik ikde Psorilax al een tijdje en dat blijf ik zeker doen. Zeer fijn en effectief spul!
11 juni 2019

Review gemiddelde

100%
1 Review

Schrijf een review

Vul een beoordeling in

Bekijk ook deze producten

Health

Motion free balsem

Wij hebben voor jou de Motion Free balsem. De balsem zorgt ervoor dat je de vermoeide of overbela... Lees meer

€59,-

Direct leverbaar

Health

Beauty box

Extra voordelig van onze beauty toppers genieten? Bestel dan nu de Beautybox! Lees meer

€99,99

Direct leverbaar

Health

Psorilax

Wanneer je last hebt van een droge of schrale huid? Dan vormt Psorilax de oplossing. Snel een zac... Lees meer

€59,-

Direct leverbaar

Health

Detoxic

Gemakkelijk en met geneeskrachtige ingrediënten je lichaam van binnen reinigen en ontgiften is m... Lees meer

€54,-

Direct leverbaar