Motion Free 1+1

Wij hebben voor jou de Motion Free balsem. De balsem zorgt ervoor dat je de vermoeide of overbelaste spieren weer snel tot rust komen.

1 +

€59,-

Meer informatie

Motion Free balsem

Motion Free balsem
Last van stijve, overbelaste of vermoeide spieren? Ontdek nu de Motion Free crème! De unieke formule is speciaal ontwikkeld voor de verzorging om de overbelaste spieren te behandelen. Het is een bewezen effectieve behandeling voor spierpijn en kramp. Je zult hierdoor geen last meer hebben van rusteloze benen of vervelende krampen. Het middel heeft vele voordelen waaronder:

  • Crème voelt prettig aan
  • Brengt warmte in de spieren
  • Geeft extra verzorging aan de spieren
  • Werkt verzachtend  

Overbelaste spieren behandelen
Iedereen heeft wel eens stijve, overbelaste of vermoeide spieren. Dit komt vaak wanneer er intensieve activiteiten hebben plaatsgevonden, zoals een flinke sportdag of het voortdurende herhalen van dezelfde bewegingen op werk. Ook komt het vaak voor dat mensen spierpijn of kramp krijgen wanneer het weer zich aanpast. Iedereen beschouwt deze pijn als hinderlijk en belemmerend voor je dagelijkse activiteiten.

Gebruik Motion Free balsem na fysieke inspanning en bij koude spieren of als jij je overbelaste spieren wilt behandelen.

Motion free crème
Door de verwarmende eigenschappen van de bestanddelen voelt de Motion Free crème prettig bij zware en overbelaste spieren. De warmte in je spieren en gewrichten zul je direct opmerken. De warmte crème voor spieren zorgt ervoor dat je snel weer goed ter been bent!

Hoe gebruik je de Motion Free balsem?
De Motion Free balsem komt in een handige tube. Deze tube is zeer zuinig in gebruik en zorgt iedere keer voor de juiste dosering. Breng de warmte crème voor spieren twee tot drie keer per dag uitwendig aan op de gewenste plekken. Masseer het vervolgens zacht en licht in.

Motion Free balsem bestellen doe je bij Dorivit.nl
Heb jij interesse gekregen in de Motion Free crème? Dat begrijpen wij bij Dorivit helemaal! Wij geven je graag meer informatie over de warmte crème voor spieren. Het is bij ons zeer gemakkelijk om de Motion Free balsem te bestellen voor vermoeide spieren. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Mail bijvoorbeeld naar klantenservice@dorivit.nl, of bel naar 085 - 273 17 55. Wij zorgen ervoor dat je goed wordt geholpen.

Gebruiksadvies

Reviews

Er zijn voor dit product nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul een beoordeling in

Bekijk ook deze producten