Lifestyle

Chocolate Slim

Makkelijk een paar kilo’s kwijtraken? Kies voor de Afval Shake Chocolate Slim ✔Lekkere smaak ✔Eenvoudig te maken ✔Maaltijdondersteuner.

1 +

Productinformatie

Chocolate Slim

Afval shake Chocolate Slim
Heb je ook altijd moeite met afvallen? Begin je elke maandag weer opnieuw aan je dieet? Speciaal voor jou hebben wij Chocolate Slim ontwikkeld. Met deze afval shake behaal je jouw doelen.

Chocolate Slim is een maaltijdondersteuner die ondersteuning biedt bij gezond en effectief afvallen. Afvallen is nog nooit zo makkelijk geweest als met de shake van Chocolate slim. De shake is verrijkt met o.a. havervezel, wei-eiwtten en het populaire glucomannan. Er zijn verschillende voordelen van de shake:

  • Eenvoudig te bereiden
  • Lekkere smaak
  • Maar 30 kcal per shake!
  • Vullend en verzadigend
  • Hulp bij gezond en effectief afvallen

Afvallen met shake
Afslanken kan erg lastig zijn en heeft veel doorzettingsvermogen en discipline nodig. Een steuntje in de rug is daarom altijd welkom. De afval shakes van Chocolate Slim bieden jou deze ondersteuning. Gezonde, makkelijke en lekkere shakes die jou helpen om die hardnekkige kilo’s kwijt te raken.

Het glucomannan dat in de shakes zit zorgt ervoor dat je sneller verzadigd bent, waardoor je je porties zult verminderen. Hierdoor kun je alsnog genieten van gezonde en zelfbereide maaltijden om alle belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen.

Hoe gebruik je Chocolate Slim?
De afval shake is makkelijk en snel te bereiden. Roer twee theelepels Chocolate Slim poeder in een kleine hoeveelheid water en vul dit al roerend aan tot 150 ml. Meng de shake goed. Drink na het innemen van een Chocolate Slim shake altijd 1 à 2 grote glazen water om het glucomannan te activeren en voor een verzadigd gevoel te zorgen. Dit zorgt ervoor dat je ook daadwerkelijk zal afvallen met de shake.

Één shake bevat maar 30 kcal en dient voor een optimaal resultaat vóór de maaltijd ingenomen te worden.

Eenvoudig afvallen met een chocolade shake? Bestel Chocolate Slim
Heb je vragen over Chocolate Slim? Neem contact met ons op! Telefonisch zijn wij te bereiken op 085 - 273 17 55 of mail naar klantenservice@dorivit.nl. Wij helpen je graag om weer trots op je lichaam te zijn!

Gebruiksadvies

Afvallen

Afvallen hoeft geen strijd te zijn! Als je begint met het doorvoeren van kleine veranderingen bouw je meer zelfvertrouwen op en krijg je veel meer energie om door te zetten. Hieronder lees je hoe je het beste op een gezonde manier afvalt.

Laat de lege calorieën weg

Als je wilt afvallen, begin dan met het weglaten van de lege calorieën. Dat zijn toegevoegde suikers. Je hebt ze niet nodig, ze leveren alleen maar calorieën en geen vitamines, mineralen of vezels. Dus weg met koek, snoep, frisdrank en alcohol. Als je deze stap toepast, bespaar je echt veel calorieën!

Drink veel water

Water drinken voor het eten helpt om af te vallen. Dat komt omdat het de maag goed vult, waardoor je minder eet bij de maaltijd.

Eet veel eiwitten en vezels

De voedingsstof die je het meest verzadiging geeft is eiwit. Als je meer eiwitrijke producten toevoegt aan je maaltijd, heb je minder snel weer honger. Voorbeelden van eiwitrijke producten zijn kwark, kaas, eieren, vis, vlees en peulvruchten. Vezelrijke zorgen ook voor een verzadigd gevoel. Je vindt vezels in volkoren graanproducten, fruit, groenten en noten.

Beweeg een uur per dag

Een half uur bewegen per dag is de norm voor gezonde mensen. Als je wilt afvallen, is dit niet genoeg. Beweeg minsten één uur per dag. Bouw het langzaam op en zoek beweging in het dagelijks leven: wandelen, tuinieren, op de fiets boodschappen doen. Alles telt mee!

Afvalsupplementen

Als de basis van je gezonde leefstijl in orde is kun je gebruik maken van afvalsupplementen. Dit kan je op weg helpen tijdens het afvallen. Deze afvalsupplementen laten de vetverbranding extra snel lopen en remmen het hongergevoel.

Weeg je één keer per week

Veel mensen die bezig zijn met afvallen, wegen zich elke dag. Het kan voorkomen dat je van de ene op de andere dag ineens 1,2 kilo bent afgevallen. Maar het kan ook voorkomen dat je ineens 0,5 kilo bent aangekomen. Als dit het geval is, is de kans groot dat je gedemotiveerd raakt en die dag sneller geneigd bent om iets ongezonds te eten.

Alle reviews over

Er zijn voor dit product nog geen reviews geplaatst.

Review gemiddelde

%
reviews
%
reviews
%
reviews
%
reviews
%
reviews

Bekijk ook deze Lifestyle producten

Health

Beauty box

Extra voordelig van onze beauty toppers genieten? Bestel dan nu de Beautybox! Lees meer

€99,99

Direct leverbaar

Lifestyle

Titan Gel Gold

De intimiteit terug in je relatie? Met Titan Gel Gold van Dorivit gaat dit zeker lukken. Voor een... Lees meer

€59,-

Direct leverbaar

Lifestyle

Upsize

Vind je een chirurgische ingreep te duur? Bestel dan UpSize Crème! Perfect voor ✔Grotere & St... Lees meer

€59,-

Direct leverbaar

Lifestyle

Titan Gel

Wil jij het langer volhouden in bed? Met Titan Gel van Dorivit is het mogelijk. Stimuleer een nog... Lees meer

€59,-

Direct leverbaar