NL
Lifestyle

Black Latte

Moeite met afvallen? Met Black Latte koffiepoeder vliegen de kilo's er vanaf. Check de site! ✔Lekkere smaak ✔Eenvoudig te maken ✔Maaltijdondersteuning

1 +

€54,-

Meer informatie

Afvallen met Black Latte koffiepoeder

Ben je op zoek naar een body plan in dit nieuwe jaar? Start dan op een eenvoudige en snelle manier jouw reis naar een fit lichaam samen met onze Black Latte. Wij kunnen je garanderen dat je trots zult zijn op het eindresultaat!

Hulpmiddel bij afvallen
Het nieuwe jaar is begonnen en het is dus hoog tijd om te beginnen met jouw nieuwe en gezonde voornemens. Ben je op zoek naar een nieuwe afvalmethode? Of heb je moeite met afvallen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag verder! Speciaal voor jou hebben wij de Black Latte ontwikkeld, een gezonde en lekkere shake om de dag fris mee te beginnen.

Moeite met afvallen
Veel mensen geven aan dat ze het extreem moeilijk vinden om af te vallen. Vaak kosten afval shakes veel geld en is de smaak ook niet om over naar huis te schrijven. Black Latte bewijst dat gezonde shakes niet altijd vies hoeven te smaken! Met de Black Latte afval shake geniet je niet alleen van het eindresultaat, maar ook van het proces. Black Latte is een koffiepoeder dat ondersteuning biedt bij het gezond en effectief afvallen. Het product is onder andere verrijkt met wei-eiwit en L-Carnitine.

Dit is wat wij jou aanbieden met het hulpmiddel Black Latte:

  • Eenvoudige stappen in het voorbereiden
  • Een lekkere koffie smaak 
  • Het is vullend en verzadigend
  • Helpt bij gezond en effectief afvallen
  • Binnen een paar maanden is het resultaat terug te zien aan je lichaam!

Afvallen met shake
Met een eenvoudige gebruiksaanwijzing bereid je in no-time een lekkere shake voor jezelf! Ideaal wanneer je geen ochtendmens bent en snel een goede start van de dag wilt maken. Roer twee theelepels Black Latte koffiepoeder in 200ml kokend water en drink dit vervolgens 1 keer per dag.

Black Latte Koffiepoeder kopen?
Ben je benieuwd naar Black Latte of heb je vragen over ons hulpmiddel bij het afvallen? Neem dan contact met ons op! Wij geven je graag meer informatie over het koffiepoeder en de handleiding ervan. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 085 - 273 17 55 of mail naar klantenservice@dorivit.nl. Wij helpen jou graag in de strijd voor een slanker en gezonder lichaam!

Gebruiksadvies

Reviews

Dirk
heb deze shake 4 weken gebruikt en ben nu al 6 kilo kwijt geraakt! Op naar de volgende 4 kilo.
11 juni 2019
Jeffrey
1 pakje gebruikt tot nu toe en ben tevreden
01 mei 2019
Jessica
Moest eerst best wel wennen aan het product omdat het een maaltijdvervanger is. Maar als je dit een week volhoud ben je er zo aangewend
01 mei 2019
Monique
Top spul en ook nog is lekker om te drinken
01 mei 2019
Alex Splinter
Op het eerste oog was ik best sceptisch over afslankshakes. Had namelijk al eens eerder zo'n shake gebruikt en die hielp voor geen meter..... Ik wilde deze shake een eerlijke kans geven en ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb
01 mei 2019
Daisy
Ik wilde graag 5 kilo kwijtraken voor mijn vakantie naar Turkije. Ik had hier 6 weken de tijd voor. Toen ik 2 dagen voor vertrek op de weegschaal stond was ik zelfs 6 kilo verloren.. Super blij met het resultaat!!!
01 mei 2019

Review gemiddelde

50%
3 Reviews
33%
2 Reviews
17%
1 Review

Schrijf een review

Vul een beoordeling in

Bekijk ook deze Lifestyle producten

Lifestyle

Black Latte 2+1

Moeite met afvallen? Met Black Latte koffiepoeder vliegen de kilo's er vanaf. Lees meer

€108,-

Direct leverbaar

Lifestyle

Black Latte 3+2

Moeite met afvallen? Met Black Latte koffiepoeder vliegen de kilo's er vanaf. Lees meer

€162,-

Direct leverbaar

Lifestyle

2 Xtrazex + 1 Titan Gel Gold

Op zoek naar een boost in jouw seksleven? Xtrazex en Titan Gel helpen je! Lees meer

€108,-

Direct leverbaar

Lifestyle

Black Latte

Moeite met afvallen? Met Black Latte koffiepoeder vliegen de kilo's er vanaf. Check de site! ✔L... Lees meer

€54,-

Direct leverbaar