Bij het samenstellen van de informatie op deze website nemen wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht. Er kunnen echter geen rechten ontleend worden aan de informatie op www.dorivit.nl noch zijn wij aansprakelijk te stellen voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de website, het tijdelijk niet beschikbaar zijn van de website en voor onjuiste of onvolledige informatie op de website.

Oneigenlijk gebruik van teksten, logo's, afbeeldingen of foto's van deze website is niet toegestaan.

Het gebruik van voedingssupplementen uit de webshop van Dorivit.nl geschiedt op eigen risico.

Gebruikt u medicijnen en twijfelt u of deze te combineren zijn met het gebruik van een bepaald voedingssupplement uit de webshop van Dorivit.nl, raadpleeg dan altijd eerst uw eigen arts of specialist!

Dorivit.nl houdt zich niet aansprakelijk voor de gevolgen die het combineren van medicijnen en voedingssupplementen op de gezondheid zou kunnen hebben.

Bij inname van onze voedingssupplementen dient u zich te allen tijden te houden aan de voorschriften op de verpakking. U dient de aanbevolen dosering niet te overschrijden. Bij het langdurig combineren van verschillende voedingssupplementen dient u rekening te houden met de veilige bovengrens van de afzonderlijke vitaminen en mineralen in deze supplementen.

Dorivit.nl houdt zich niet aansprakelijk voor de gevolgen van oneigenlijk of overmatig gebruik van voedingssupplementen uit haar webshop.