Dètoxic 3

Reinig je lichaam direct! Ons lichaam zit van nature vol met vieze afvalstoffen die met een Detoxic kuur bijna allemaal uit het lichaam kunnen worden verwijderd.

1 +

€79,-

Meer informatie

Detoxic

Detoxic – je lichaam van binnen reinigen
Reinig je lichaam direct! Ons lichaam zit van nature vol met vieze afvalstoffen die met een Detoxic kuur bijna allemaal uit het lichaam kunnen worden verwijderd.

Wil je een gezond en energiek lichaam? Wij hebben Detoxic ontwikkeld om de reiniging van het lichaam te ondersteunen. Detoxic is een voedingssupplement en bevat geneeskrachtige planten zoals: duizendblad, kruidnagel en duizendguldenkruid.

Lichaam reinigen met Detoxic’s ingrediënten
Detoxic bestaat uit verschillende genezende en reinigende ingrediënten. Elk ingrediënt heeft een bewezen helende werking en helpt om het lichaam te reinigen:  amla, Snijselderij en Aziatisch waternevel extracten.

Je lichaam ontgiften is nog nooit zo gemakkelijk geweest!
Detoxic maakt het lichaam reinigen ontzettend gemakkelijk:

  • Makkelijk in te nemen, in capsule-vorm
  • Bevat geneeskrachtige planten
  • Mag in combinatie met ieder dieet/leefstijl
  • Voor zowel mannen als vrouwen
  • Reiniging van het lichaam

Hoe gebruik je Detoxic?
Door de capsule-vorm is Detoxic makkelijk in te nemen. Neem de capsules tweemaal daags na een maaltijd in met een groot glas water. Voor een optimaal resultaat, afvoer en hydratatie dien je gedurende het gebruik van Detoxic ruim voldoende water te drinken om het lichaam compleet van binnen te reinigen en te ontgiften.

Meer informatie over Detoxic nodig?
Benieuwd naar een gezonde vorm van detoxen? Probeer het dan vandaag nog! Neem contact met ons op via klantenservice@dorivit.nl of bel ons via 085 – 273 1755. Wij helpen je graag verder

Gebruiksadvies

Reviews

Er zijn voor dit product nog geen reviews geplaatst.

Schrijf een review

Vul een beoordeling in

Bekijk ook deze producten