terug

Ben je op zoek naar een body plan in dit nieuwe jaar? Start dan op een eenvoudige en snelle manier jouw reis naar een fit lichaam.

Hallo,

Mijn naam is Sanne en ik ben 34 jaar. Ik ben moeder van twee kinderen. Ik heb nooit echt met overgewicht gezeten maar wilde wel altijd een paar kilo’s kwijt. Vooral na de zwangerschap kampte ik een beetje met onzekerheid. Intensief sporten was voor mij geen optie vanwege de kinderen maar ik probeer wel altijd gezond te eten.

Helaas is het op deze manier voor mij lastig om veel kilo’s kwijt te raken. Ik heb van alles geprobeerd, maar afvallen lukte niet echt.. Totdat mijn vriendin me vertelde over Black Latte. Dit bleek een afslank shake te zijn. Het zou mij ondersteuning bieden bij het gezond afvallen. Dit kon volgens mij geen kwaad dus ik besloot het te proberen. Ik begon het 1 keer per dag te drinken. Tot mijn verbazing was het nog lekker ook! Het smaakte een beetje naar kokos.

Na 2 weken begon ik al resultaat te zien! Ik woog in het begin 88 kilo. Na 3 weken woog ik 84 kilo. Ik was dus 4 kilo afgevallen in drie weken. Ik voel me nu beter in mijn vel en ik kom steeds dichterbij mijn streefgewicht. Ik ben erg tevreden.

Liefs,
Sanne

Wil je meer informatie over Black Latte? Klik dan hier

Datum: 07-03-2019

Reacties