terug

Het is nog geen zomer, maar je kunt je wel alvast voorbereiden op de nieuwe haarkleurtrends! Wil je binnenkort je haren verven? Wij hebben de nieuwe kleuren voor dit seizoen op een rijtje gezet..

Honingblond

We gaan veel warme blondtinten zien in het komende seizoen. Denk aan honing, toffee en karamel kleuren.  Een mix van meerdere kleuren wordt erg populair. Zo zien we een goudblonde kleur terug met koperen accenten. Dit is iets meer voor de durvers onder ons, maar nog altijd goed draagbaar!

Inktzwart

Wie in 2019 echt donker wilt gaan, kiest voor pikzwart! Niet iedereen houdt hiervan, maar bij deze trend draait alles om glanzend en gezond haar. Denk bijvoorbeeld aan Kim Kardashian. Belangrijk hier is wel dat je de juiste producten gebruikt om je haar te verzorgen.

Pastel

We gaan heel veel gekke kleuren zien het komende seizoen.. denk aan babyblauw, paars, groen. Me met name roze wordt erg populair!

Oranjerood

Pipi Langkous is weer terug! Rood haar wordt een absolute trend! Oranje wordt dé kleur van 2019.

Platinablond

Een andere statement kleur is platinablond. Platinablond en witblond zijn niet nieuw, ze zijn al een tijdje in beeld en zullen ook 2019 nog even blijven..

Datum: 07-02-2019

Reacties