NL
terug

Zin in wat verandering in huis? Omdat het herfst is, kun je jouw huis heel leuk aankleden met simpele versiering. De meeste versiering kost nogal wat geld als je dat uit de winkel moet halen, dus waarom niet zelf aan de slag? Je kunt heel makkelijk je huis aankleden met sfeervolle decoraties. Denk hierbij aan decoratie voor in huis, op ramen en deuren.

  1. Herfstkrans aan de voordeur

Door een krans op de voordeur te plaatsen, krijg je er gelijk al een verwelkomend gevoel door. De krans zelf kun je maken door verschillende takken bij elkaar te binden en het te versieren met allerlei blaadjes en appels.

  1. Herfstbladeren als decoratie

Bladeren vallen van de bomen af, dus het is zonde om hier niets mee te doen. Loop eens een rondje in het park en verzamel wat mooie bladeren. Doop de bladeren vervolgens in verf of glitter en laat het opdrogen. Je kunt ze heel mooi voor het raam plakken of aan een slinger rijgen.

  1. Waxinelichtjes van appels

Hoe leuk is het om allemaal appels te hebben die als kaarsen worden gebruikt? Snijd een stukje appel uit de bovenkant en zet er een waxinelichtje in. Zo creëer je meer sfeer in huis.

  1. Kussens in herfstkleuren

Haal meerdere kussens met herfstkleuren in huis, want zo creëer je echt een herfstsfeer in huis. Ook in andere seizoenen kun je dit doen: in de zomer kun je voor wat fellere kleurtjes kiezen en in de winter voor wat hardere kleurtjes.

  1. Dekentjes op de bank

Aangezien het in de herfst wat kouder wordt, komen de dekens en sokken weer uit de kast rollen. Zorg daarom altijd voor een lekker warm en fluffy dekentje op de bank, dat maakt de huiskamer weer helemaal cozy.

Datum: 02-10-2019

Reacties